News Flash:

Chec cu verdeata

1 Iulie 2011
1251 Vizualizari | 0 Comentarii
Chec cu verdeata
Ingrediente: 3-4 legaturi de ceapa verde 1 ardel rosu 4 oua 200 g cascaval 300 g sunca presata 4 lg faina 1 plic praf de copt 6 lg de ulei 4 lg de iaurt sare piper Mod de preparare: Se curata si se spala ceapa si ardelul, apoi se taie ceapa verde, ardelul si se calim putin in 2 lg de ulei. Se amesteca galbenusurile cu uleiul, iaurtul, cascavalul ras pe razatoarea mare, ceapa, ardelul, faina si praful de copt. Se pun sare si piper. Dupa aceea se amesteca toata compozitia rezultata cu albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina si se da la cuptorul incins timp de 35-40 de minute. Se taie felii dupa ce se raceste. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.proretete.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive anca almette cascaval urda mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3052 viz    0 com
3053 viz    0 com
1042 viz    0 com
1753 viz    0 com
1124 viz    0 com
2325 viz    0 com
1422 viz    0 com
1200 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1421 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013450 (s)