News Flash:

Chec cu verdeata

1 Iulie 2011
1180 Vizualizari | 0 Comentarii
Chec cu verdeata
Ingrediente: 3-4 legaturi de ceapa verde 1 ardel rosu 4 oua 200 g cascaval 300 g sunca presata 4 lg faina 1 plic praf de copt 6 lg de ulei 4 lg de iaurt sare piper Mod de preparare: Se curata si se spala ceapa si ardelul, apoi se taie ceapa verde, ardelul si se calim putin in 2 lg de ulei. Se amesteca galbenusurile cu uleiul, iaurtul, cascavalul ras pe razatoarea mare, ceapa, ardelul, faina si praful de copt. Se pun sare si piper. Dupa aceea se amesteca toata compozitia rezultata cu albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina si se da la cuptorul incins timp de 35-40 de minute. Se taie felii dupa ce se raceste. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.proretete.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive anca almette cascaval urda mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2924 viz    0 com
2942 viz    0 com
966 viz    0 com
1681 viz    0 com
1050 viz    0 com
2230 viz    0 com
1356 viz    0 com
1096 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1512 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016897 (s)