News Flash:

Chec cu ton si ardei

13 Octombrie 2016
3420 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 ardei grasi de culori diferite
un plic praf de copt
cca 200 gr faina
o conserva mica ton in suc propriu
2-3 oua
cca 100 ml lapte
2 lingurite ulei
sare
piper

Mod de preparare:

1. Spala si curata ardeii, apoi taie-i in fasii subtiri.
2. Pune fasiile intr-un vas rezistent si baga-i in cuptorul cu microunde, pentru vreo 7 minute.
3. Intre timp amesteca praful de copt cu faina si cu ouale. Omogenizeaza bine.
4. Scurge tonul bine si amesteca-l cu testul ingredientelor.
5. Tapeteaza o tava de cozonac cu hartie de copt, pune compozitia in ea si baga in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru vreo 50 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec ardei chec ton chec aperitiv
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1665 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019878 (s)