News Flash:

Chec cu sunca, masline si branza

28 Octombrie 2016
1234 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr faina alba
2 lingurite praf de copt
putina sare
4 oua
400 ml lapte
300 ml ulei vegetal
putin piper negru
150 gr branza Gruyere sau Emmental
100 gr masline verzi
100 gr sunca maruntita

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Unge cu putin unt, apoi presara faina. In cazul in care ai tavita din aluminiu, de unica folosinta, poti trece peste acest pas.
3. Amesteca faina cu sarea si praful de copt.
4. Adauga pe rand uleiul, laptele si ouale. Trebuie sa obtii o pasta consistenta.
5. Adauga apoi branza faramitata.
6. Pune maslinele maruntite si sunca. Daca ti se pare ca mai trebuie, mai pune niste faina.
7. Transfera compozitia in tava si baga in cuptor pentru vreo 35-45 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

chec sunca chec masline chec cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1582 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016544 (s)