News Flash:

Chec cu stafide

28 Ianuarie 2015
2998 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

125 gr unt taiat cubulete, la temperatura camerei
340 gr stafide
100 gr zahar brun
2 linguri gem de protocale
60 ml rom
115 gr faina alba
40 gr faina cu agent de crestere
190 gr cirese taiate marunt
2 oua, batute usor

Mod de preparare:

Pune la foc mic untul, stafidele, zaharul, marmelada si romul. Amesteca. Dupa 5 minute (nu lasa sa inceapa sa fiarba) ia de pe foc.
Incinge cuptorul la 150 de grade Celsius si tapeteaza o tava cu 2 straturi de hartie de copt.

Cerne faina, pune peste ea ouale, ciresele, stafidele, gemul de portocale si omogenizeaza. Toarna compozitia in tava si baga in cuptor. E gata cand trece testul cu scobitoarea. Dupa ce scoti din cuptor, inveleste prajitura cu folie si tine-o asa cam 8 ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chec chec fructe chec stafide retete prajituri retete usoare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1637 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025187 (s)