News Flash:

Chec cu sos de capsuni

3 Decembrie 2013
1176 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 oua
5 linguri faina
3 linguri ulei
1 praf de sare
5 linguri zahar
1/2 praf de copt
esenta de vanilie
afine

Pentru sosul de capsuni:
300 g capsuni
150 g zahar
100 ml apa

Mod de preparare:

Intr-un bol mixam albusurile spuma, adaugam zaharul si mixam pana se topeste, adaugam galbenusurile, adaugam faina amesteca cu praful de copt si cernuta. Amestecam usor cu o lingura, adaugand treptat uleiul si esenta de vanilie. Turnam compozitia in tava unsa si tapeta cu faina. Deasupra adaugam afinele si un pic de zahar vanilat. Dam tava la cuptorul incalzit cca 30 min pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca in tava dupa care il feliem.
Sosul de capsune – capsunele se spala si se indeparteaza coditele, se taie bucati si se pun intr-o cratita, adaugam zaharul si apa. Lasam sa fiarba la foc mic pana se leaga siropul, lasam sa se raceasca si turnam peste chec.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chec retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2340 viz    0 com
2707 viz    0 com
1394 viz    0 com
1099 viz    0 com
6347 viz    1 com
1386 viz    0 com
1247 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1585 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024596 (s)