News Flash:

Chec cu rosii uscate si branza feta

5 August 2013
1882 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 oua mari
200 gr de faina

1/2 pachet de drojdie uscata
100 mililitri de ulei de masline (de preferat uleiul in care au stat rosiile uscate)
120 mililitri de lapte
3 catei de usturoi
12 rosii uscate
125 gr de branza feta
50 gr de masline verzi fara samburi
piper
patrunjel tocat
1 lingurita pudra de curry (optional)

Mod de preparare:

Ouale se bat spuma cu faina si drojdia, se incorporeaza treptat uleiul, laptele caldut si se amesteca bine. Se toaca maslinele, rosiile uscate, branza se taie cubulete, usturoiul se toaca marunt. Se incorporeaza toate in amestecul de mai sus, se adauga piperul, praful de curry si patrunjelul.
Compozitia se toarna intr-o forma de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se coace in cuptorul incalzit in prealabil, la 180°C, timp de 45 - 50 de minute. Se verifica daca este copt cu ajutorul unei scobitori - daca aceasta iese curata din chec, atunci preparatul este gata.

sursa: one
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua mari faina drojdie uscata lapte rosii uscate branza feta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3994 viz    0 com
3883 viz    0 com
1845 viz    0 com
1201 viz    0 com
1645 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1426 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017529 (s)