News Flash:

Chec cu portocale si mac

4 Iulie 2012
1576 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g faina (cam 2 cani)
3 lingurite coaja rasa de portocale
3 oua
150 g unt
80 g gem de caise
100 g zahar
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
1/2 cana suc de portocale
3 oua
1/2 lingurita praf de copt

Mod de preparare:

Porneste cuptorul si lasa-l sa se încalzeasca la 180C/treapta medie. Unge o tava de tort cu putin ulei si tapeteaz-o cu hartie de copt.
Amesteca faina cu bicarbonatul de sodiu, praful de copt si macul.
Incalzeste pe foc mic untul cu gemul de caise, zaharul, sucul si coaja de portocala, amestecand pana zaharul s-a dizolvat si compozitia e omogena.
Lasa compozitia sa se raceasca putin (pana e calduta la atingere), apoi adauga ouale pe rand, incorporandu-le cu un tel.
Combina ingredientele uscate cu cele umede, apoi toarna amestecul în tava de tort.
Pune tortul în cuptor pentru aproximativ 1 ora. Taie-l cand este rece si serveste-l la micul dejun sau ca desert.
   
sursa: Chec cu mac si portocale
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua unt zahar micul dejun desert
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1410 viz    0 com
3479 viz    0 com
2805 viz    0 com
2596 viz    0 com
1630 viz    0 com
1739 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1881 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029163 (s)