News Flash:

Chec cu piept de pui in crusta de bacon si branza

16 August 2016
16757 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

Pentru forma:
20 gr unt
2 linguri de pesmet
16 felii de bacon crud

Pentru umplutura:
600 gr file de piept de pui
100 g branza data pe razatoare
2 oua
150 gr smantana semidegresata
70 gr faina de grau
sare
piper negru
1 lingura patrunjel

Pentru decor:
50 gr smantana semidegresata
50 gr branza data pe razatoare

Mod de preparare:

1. Taie marunt carnea si potriveste-o de sare si piper.
2. Mixeaza ouale cu smantana, faina, patrunjelul si branza. Potriveste compozitia de sare si piper.
3. Pune carnea in compozitie si amesteca foarte bine.
chec cu piept de pui





4. Unge cu unt o forma de cozonac, presara pesment pe fundul ei si pe pereti, apoi tapeteaz-o cu felii de bacon. Trebuie sa fie cat mai lungi. Pune-le de-a latul tavii, ca sa acopere peretii in intregime si sa ramana si in plus.
5. Pune umplutura in ea, apoi acoper-o cu baconul de pe parti.
chec cu piept de pui





6. Intinde smantana uniform peste bacon, apoi presara branza si baga in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru aproximativ 40 de minute.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

chec carne chec pui aperitive gustari antreuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1814 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021568 (s)