News Flash:

Chec cu pere si rom

30 Octombrie 2013
1724 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 oua
12 linguri zahar (110 g am pus eu)
1 pliculet zahar vanilat
9 linguri faina (90 g, cred ca ar merge si 100 g)
1 pliculet praf de copt (16 g)
7 linguri lapte
7 linguri ulei de floarea soarelui
3 linguri cacao (cca 20 g)
jumatate sticluta esenta de rom
3 pere

Mod de preparare:

Separam albusurile de galbenusuri, iar primele le mixam la viteza cea mai mare, impreuna cu zaharul si zaharul vanilat, pina se ingroasa bine compozitia, ceva in genul compozitiei pentru bezele. Adaugam apoi galbenusurile, uleiul, laptele, esenta de rom si continuam mixarea, de aceasta data cu cea mai mica viteza. Adaugam faina cernuta si amestecata cu praful de copt si cacao si tot asa continuam sa amestecam ingredientele.
Preincalzim cuptorul la 170 de grade, asta cand ne apucam de spart ouale. In tava de chec captusita cu hartie de copt, asezati la distanta egala cele trei pere, spalate, sterse bine de apa. Rasturnati usurel compozitia intre perele aliniate (atentie, compozitia e destul de lichida), dati tava in cuptorul preincalzit timp de cca 45-50 de minute. Faceti o proba cu scobitoarea ca sa vedeti daca aceasta ramane curata. Asteptati sa se raceasca bine de tot, presarati cu zahar pudra, taiati si serviti.

Chec cu pere recomandat de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chec
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1719 viz    0 com
1274 viz    0 com
2841 viz    0 com
1584 viz    0 com
1230 viz    0 com
1882 viz    0 com
1963 viz    0 com
1252 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1498 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023824 (s)