News Flash:

Chec cu parizer de pui

9 Mai 2012
3600 Vizualizari | 0 Comentarii
Chec cu parizer de pui
Ingrediente:

500 g parizer de pui
1 ardei gras rosu
1 ardei gras verde
3 linguri faina
13 fire ceapa verde
2 triunghiuri branza topita
5 oua
3 linguri smantana
sare
fulgi ardei iute
piper
ulei


Mod de preparare:

Parizerul l-am taiat cubulete si l-am calit in putin ulei, iar cand a fost gata l-am lasat la scurs si racit. In acelasi ulei am calit ardeii si ceapa verde tocate marunt, lasandu-le si pe acestea la scurs si racit. Folosind 2 boluri mari, am separat albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le-am amestecat cu ceapa, ardeii si parizerul calite si racite, branza topita, smantana, sarea si piperul. Am amestecat pana s-au omogenizat bine. Albusurile le-am mixat spuma, apoi am adaugat faina in ploaie, amestecand usor ptr a nu se lasa. Peste amestecul de galbenusuri, am adaugat compozitia de albusuri, amestecand usor cu o spatula de jos in sus. Am uns cu ulei 2 tavite de chec, apoi am turnat compozitia si am dat-o la cuptorul preincalzit pentru 45 de minute, sau pana trece testul scobitorii.
Aperitiv cu parizer din pui a la Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina ceapa verde branza topita oua smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2983 viz    0 com
1742 viz    0 com
3929 viz    0 com
2012 viz    0 com
2221 viz    0 com
2948 viz    0 com
1505 viz    0 com
3133 viz    0 com
3714 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1505 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019536 (s)