News Flash:

Chec cu nuci si miere de albine

27 Decembrie 2013
1658 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g zahar
1/4 miere de albine
100 g unt
3 oua mari
100 g nuci macinate
1 pliculet zahar vanilat
o lingurita cu varf de praf de copt
lamaie
200 g faina

Mod de preparare:


Se separa albusurile de galbenusuri, untul si mierea de albine se topesc la bain-marie, faina se amesteca cu nuca si praful de copt.
Se bat albusurile spuma tare apoi se adauga zaharul tos si se amesteca din nou spuma tare, se adauga galbenusurile, zaharul vanilat, untul si mierea putin caldute si se amesteca de 4-5 ori prin rasturnare apoi se adauga faina si iar se amesteca de 9-10 ori cu telul tot prin rasturnare. Se pun in forme lungi (de cozonac) unse cu margarina se dau la cuptorul preincalzit pentru 25-30 de minute.
Nu se deschide cuptorul 20 de minute dupa ce am pus tavile.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4850 viz    0 com
2145 viz    0 com
2330 viz    0 com
3318 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1730 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030078 (s)