News Flash:

Chec cu nuci

10 Iunie 2011
2716 Vizualizari | 1 Comentarii
Chec cu nuci
Ingrediente: 500-600 g faina 400 g zahar 100 g unt 1 pahar lapte 4 oua 2 pahare nuci pisate 1 lingurita bicarbonat 1 plic de zahar vanilat Mod de preparare: Se freaca untul cu zaharul, se adauga galbenusurile unul cate unul, amestecand mereu. Se adauga apoi laptele, bicarbonatul, faina, nucile, vanilia si la urma albusurile batute spuma. Aluatul se amesteca bine, se toarna intr-o forma dupa preferinta, unsa bine cu unt si se pune la copt, cam 30 minute, la foc potrivit. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vodca marmelada oua lapte unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4323 viz    0 com
2461 viz    0 com
1619 viz    0 com
1281 viz    0 com
2710 viz    0 com
1986 viz    0 com
2516 viz    0 com
4258 viz    0 com
1864 viz    0 com

Comentarii (1)

gartonea  | #326
L-am facut..este bun dar, am pus mai putina faina ptr ca la un moment dat mi s-a parut compozitia prea tare si inca ceva, se simtea gustul de bicarbonat cu toate ca l-am stins cu zeama de lamaie
Sincer as vrea sa incerc fara acesta din urma.Ce spuneti?
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1491 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013638 (s)