News Flash:

Chec cu nuca si curmale

22 Martie 2016
2719 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr curmale fara samburi
2 banane (decojite)
100 gr stafide
100 gr nuci (grosolan zdrobite)
100 gr de faina de porumb
1 varf de cutit de nucsoara
1 varf de cutit de scortisoara
2 lingurite praf de copt
2 albusuri

Mod de preparare:

1. Unge o tava cu putin unt si incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Pune curmalele in apa si fierbe-le 5-10 minute.
3. Pune curmalele, apa in care au fiert si bananele in blender. Omogenizeaza.
4. Amesteca intr-un bol stafidele, nuca, praful de copt, condimentele si faina de porumb.
5. Bate spuma albusurile.
6. Incorporeaza albusurile in compozitia cu banane, apoi pune si mixul de stafide.
7. Transfera compozitia intr-o tava de cozonac.
8. Acopera tava cu folie de aluminiu si bag-o in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru circa o ora.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta chec chec curmale chec nuca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1582 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015403 (s)