News Flash:

Chec cu mascarpone

25 Ianuarie 2012
2210 Vizualizari | 0 Comentarii
Chec cu mascarpone
Ingrediente:

250 g mascarpone
250 g faina
100 g unt topit
150 g zahar
3 oua
un pachetel zahar vanilat
16 g praf de copt
100 g lapte
un praf de sare

Mod de preparare:

Zbatem intii ouale impreuna cu zaharul, pina obtinem o compozitie spumoasa. Adaugam praful de copt si zaharul vanilat mixind incontinuu, apoi adaugam mascarponele, laptele si untul topit dar rece. Daca cumva compozitia e prea tare, putem adauga un pic de lapte, la mine nu a fost nevoie.
Daca vrem putem adauga bucatele de ciocolata amaruie (cca 100 g) trecuta prin faina ca sa nu se lase la fundul checului, eu n-am pus pentru ca nu maninca domnisoara. Rasturnam compozitia in tava tapetata cu hirtie de copt si bagam in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru circa 45-50 de minute (facem o proba cu scobitoarea), daca vedem ca se coloreaza prea mult la suprafata, acoperim cu o coala de hirtie. Eu n-am acoperit, in schimb am ras un pic de ciocolata amaruie deasupra checului.
Chec cu mascarpone pregatit de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mascarpone faina unt zahar oua zahar vanilat lapte sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4492 viz    0 com
2673 viz    0 com
2536 viz    0 com
2061 viz    0 com
4840 viz    0 com
1748 viz    0 com
2208 viz    0 com
21883 viz    0 com
1130 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1929 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013528 (s)