News Flash:

Chec cu marmorat cu rom

13 Noiembrie 2013
2596 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 oua
6 linguri ulei
1 cana faina
1 cana zahar
1 plic praf de copt
esenta de rom
zahar vanilat
coaja de lamaie

Mod de preparare:

Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma, se adauga zazarul si se mixeaza pana la topirea acestuia. Frecam galbanusurile cu uleiul. Incorporam galbenusurile in albusuri, adaugam esenta de rom, zaharul vanilat, coaja de lamaie, praful de copt si faina in ploaie. Tapetati o forma de copt cu hartie cerata turnati 3 sferturi din compozitia obtinuta, iar in cea ramasa adaugati 2 linguri de cacao dupa care se toarna si aceasta. Se amesteca cu un betisor sau o furculita sa obtinem un chec marmorat.
Se da la cuptor pana trece testul scobitorii.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1686 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023678 (s)