News Flash:

Chec cu limeta si pawpaw

16 Iulie 2013
1033 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

125 g unt moale
150 g zahar brun
1 lingurita coaja rasa de limeta
2 oua
300 g faina
150 g piure de pawpaw (banana de preerie)

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 170 grade. Ungem o tava de cozonac. Cu un mixer electric se bate untul cu zahar si coaja de limeta. Incorporam ouale pe rand, amestecand bine dupa fiecare aditie. Incorporam jumatate din cantitatea de faina si adaugam piureul de pawpaw si amestecam. Incorporam si restul de faina si amestecam bine. Turnam compozitia in tava pregatita si nivelam suprafata. Bagam tava la cuptor timp de 1 ora si 10 minute. Se taie felii si se serveste cu unt.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt moale faina mixer electric
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1797 viz    0 com
1927 viz    0 com
2144 viz    0 com
1729 viz    0 com
1169 viz    0 com
2422 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1995 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024825 (s)