News Flash:

Chec cu lamaie

20 Iunie 2011
7181 Vizualizari | 0 Comentarii
Chec cu lamaie
Ingrediente: 250 g margarina rama 200 g zahar 1 praf sare coaja rasa de la o lamaie 2 plicuri zahar vanilat 4 oua 250 g faina 2 lingurite praf de copt 50 ml lapte Pentru glazura: 50 g margarina 50 g zahar pudra 50 ml zeama de lamaie Mod de preparare: Se incalzeste bine cuptorul. Se amesteca margarina cu zaharul, sare, coaja de lamaie si zaharul vanilat. Se adauga ouale unul cate unul si se mixeaza bine. Se adauga laptele, se mixeaza. Apoi se pune faina si se amesteca cu praful de copt. Se unge o forma de chec cu margarina, se tapeteaza cu putina faina, se toarna aluatul si se coace aprox. 50 minute la foc mediu. Pentru glazura se lasa sa fiarba incet margarina cu zaharul pudra si sucul de lamaie. Checul se scoate din cuptor si se acopera cu glazura de lamaie. Dupa ce se raceste, se desprinde de margini si se pune pe un platou. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

anca pepene rosu lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

987 viz    0 com
1136 viz    0 com
1245 viz    0 com
1327 viz    0 com
2537 viz    1 com
4146 viz    0 com
2319 viz    0 com
1512 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1520 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013595 (s)