News Flash:

Chec cu fulgi de cocos

31 Iulie 2012
1883 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0024)
USD: 4.2755 RON (+0.0117)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

150 g faina
1 oua
85 g unt moale
124 g zahar
1 lingura zeama de lamaie
1 lingurita esenta de vanilie
1 pliculet praf de copt
80 ml lapte
80 g zahar
10 g fulgi de cocos

Mod de preparare:

Mai intai tapetam cu hartie de copt o tava, apoi incingem cuptorul la 190 grade. Esenta de vanilie, untul si zaharul se mixeaza bine, se oncorporeaza ouale, pe rand, si se amesteca bine, apoi faina, sarea si praful de copt. Treptat se pune si laptele. Aluatul obtinut se amesteca cu fulgii de cocos, se pune in tava si se da la cuptor pentru 20 de minute. Dupa acest timp, acoperim tava cu hartie de copt si mai lasam sa se coaca timp de 25 de minute.
In acest timp pregatim glazura dintr-o lingurita de apa, zahar pudra si suc de lamaie. Glazura se intinde pe chec atunci cand acesta s-a racit complet.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua unt zahar lapte tava cuptor glazura lingurita glazura chec
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1771 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028142 (s)