News Flash:

Chec cu fructe uscate - reteta cu aroma de portocala

4 Noiembrie 2015
3278 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (0.0000)
USD: 4.2560 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Chec cu fructe uscate - reteta cu aroma de portocala

Ingrediente:

1 lingurita bicarbonat de sodiu
230 gr smantana
230 gr curmale
450 gr stafide
100 gr cirese
230 gr nuci tocate
450 gr faina alba
jumatate pachet de unt mai moale
230 gr zahar granulat
1 ou, la temperatura camerei
coaja rasa de la o portocala (da o aroma foarte placuta acestui chec cu fructe uscate)
1 lingurita sare

Mod de preparare chec cu fructe uscate:

1. Incinge cuptorul la 160 de grade Celsius.
2. Amesteca bicarbonatul de sodiu cu smantana. Lasa deoparte.
3. Amesteca stafidele cu ciresele, nuci, 50 gr faina si curmalele. Lasa deoparte.
4. Mixeaza untul cu zaharul.
5. Adauga oul, apoi coaja de portocala si mixul cu bicarbonat si smantana. Omogenizeaza.
6. Pune in bol sarea si faina. Omogenizeaza foarte bine.
7. Toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si bag-o in cuptor pentru 1 ora si jumatate sau pana cand trece testul cu scobitoarea (posibil sa se coaca mai repede).

Serveste o felie de chec cu fructe uscate impreuna alaturi de o cana de ceai sau cafea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec fructe reteta chec aluat chec
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1753 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014057 (s)