News Flash:

Chec cu fructe de padure

11 Iunie 2013
3905 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

7 albusuri (puteti folosi si 6 sau 5, dar sa coaceti checul intr-o tava mai mica)
8-9 linguri de zahar
4 linguri ulei
7 linguri rase de faina
1 lingurita rasa de praf de copt
1 varf lingurita bicarbonat
cateva picaturi esenta de trandafiri (sau vanilie)
100 de grame fructe de padure (congelate)
caramel (puteti folosi si pe cel din comert, numai ca acela este mai lichid)

Mod de preparare:

Albusurile se mixeaza bine, apoi se adauga treptat cate o lingura de zahar. Dupa ce am incorporat zaharul, am adaugat lingurile de ulei, esenta, praful de copt, bicarbonatul, am omogenizat cu mixerul. La final am incorporat usor, treptat, lingurile de faina.
Tava de copt (a mea are lungimea de 31 cm, daca faceti cu mai putine albusuri, preferabil sa fie mai mica in lungime) , unsa cu unt si tapetata cu faina, se toarna jumatate din compozitie, se presara fructe de padure iar pe mijloc se intinde caramelul (putei folosi si capsuni proaspete taiate bucati mici), apoi se toarna cealalta jumatate de compozitie. Deasupra se presara fructele ramase.
Se da la cuptor, incins in prealabil, pana se rumeneste si trece testul cu betisorul.

Chec cu fructe de padure recomandat de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

albusuri faina bicarbonat capsuni proaspete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1613 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030218 (s)