News Flash:

Chec cu faina de porumb

6 Mai 2016
3061 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 ml lapte de soia
17 gr drojdie
200 gr faina de porumb
coaja rasa de la o lamaie
80 ml de iaurt de soia
1 galbenus
1 albus
foarte putina sare
50 gr zahar pudra

Mod de preparare:

1. Dizolva drojdia in laptele de soia, apoi amestec-o cu coaja de lamaie si cu faina de porumb. Lasa deoparte in jur de o ora, la temperatura camerei.
2. Pune apoi galbenusul, iaurtul si sarea. Omogenizeaza.
3. Mixeza albusul spuma cu zaharul si incorporeaza-l treptat in mix, folosind o spatula.
4. Unge cu putin unt o tava.
5. Pune compozitia in ea si baga in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru circa 40 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pandispan chec prajitura porumb prajitura rapida prajitura usoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023433 (s)