News Flash:

Chec cu dovlecei

29 Noiembrie 2013
1135 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g dovlecei cruzi rasi
100 g ciocolata neagra 86%
200 g unt la temperatura camerei
1 pliculet praf de copt
300 g zahar
5 oua
500 g faina alba
1/2 lingurita amestec de cuisoare si scortisoara
1 praf anason

Pentru finisat:
1 cubulet de unt pentru uns tava
zahar pudra

Mod de preparare:


Se topeste ciocolata pe baie de aburi si se pastreaza la cald. Untul se mixeaza impreuna cu zaharul, pana devine spumos. Se adauga ouale pe rand si se mixeaza in continuare. Se incorporeaza ciocolata topita, turnandu-se in fir subtire. Dupa omogenizare, se adauga dovlecelul ras si scurs bine de zeama. Urmatorul pas este sa se incorporeze condimentele, praful de copt si faina.

Se unge o tava de chec cu untul ramas, se pudreaza cu faina (optional), se toarna compozitia si se niveleaza bine. Se introduce tava in cuptorul preincalzit si se coace la foc mediu pana trece testul scobitorii (aprox. 1 ora). Se lasa sa se raceasca in tava, se rastoarna pe platou si se pudreaza cu zahar.

Chec cu dovlecei recomandati de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1628 viz    0 com
1147 viz    0 com
901 viz    0 com
1665 viz    0 com
1453 viz    0 com
1621 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1728 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028935 (s)