News Flash:

Chec cu dovleac - Secretul unui chec cu gust desavarsit

14 Octombrie 2016
917 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

320 gr faina
2 cani dovleac ras pe razatoarea mica
220 gr unt, la temperatura camerei
200 gr zahar alb
220 gr zahar brun
2 lingurite scortisoara
2 plicuri praf de copt
¾ lingurita pudra de cuisoare
3 oua mari
1 fiola esenta de vanilie
120 gra lapte batut
1 praf de sare

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Unge o tava pentru cozonac cu unt si tapeteaz-o cu faina. Daca doresti poti tapeta tava cu hartie de copt.

Intr-un vas incapator adauga faina, sarea, praful de copt, zaharul brun, zaharul alb, scortisoara si nucsoarele si amesteca foarte bine. Adauga apoi dovleacul ras si amesteca bine.

Intr-un alt bol mixeaza untul pana devine spumos. Incorporeaza apoi vanilia si adauga treptat cate un ou. La final incorporeaza si laptele batut. Adauga acest amestec peste ingredientele uscate si incorporeaza-l usor cu ajutorul unei linguri de lemn.

Adauga aluatul obtinut in tava (in functie de dimensiunea acesteia este popsibil sa ai nevoie de doua tavi) si coace checul timp de 35 de minute. Cand este gata, scoate checul din cuptor si lasa-l sa se raceasca in tava in care s-a copt. Cand s-a racit complet il poti scoate si il poti taia felii.
Serveste checul de dovleac ca atare sau alaturi de o cana de lapte ori o cafea calda.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

chec dovleac retete chec chec usor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1707 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017789 (s)