News Flash:

Chec cu cirese

23 Iulie 2013
1428 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

gem de cirese
225 g chec simplu taiat cubulete
3 oua
500 ml lapte
100 g zahar

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Punem cubuletele de chec in patru vase termorezistente. Punem in fiecare vas cate o lingura de gem. Intr-o craticioara punem laptele la fiert la foc mic. Intr-un bol se bat ouale cu zaharul. Treptat incorporam si laptele in amestecul de oua. Turnam compozitia in vasele pregatite si le asezam intr-un vas mare, incapator. Turnam apa in vas pana ajunge la jumatatea celor mici si apoi bagam la cuptor timp de 30 de minute. Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca si servim.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec simplu lapte zahar vase termorezistente bol vas mare cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3356 viz    0 com
1321 viz    0 com
1415 viz    0 com
1546 viz    0 com
1329 viz    0 com
1245 viz    0 com
2521 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1563 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019783 (s)