News Flash:

Chec cu ciocolata rapid

20 Mai 2011
1400 Vizualizari | 0 Comentarii
Chec cu ciocolata rapid
Ingrediente: 6 oua 200 gr zahar 110 gr faina 50 ml ulei 100 gr ciocolata menaj razuita 1/2 plic praf de copt ciocolata menaj pt. glazura 1 tableta ciocolata cu alune 1 lingura Rama Mod de preparare: Albusul de la cele 6 oua se bat spuma tare cu 200 gr zahar. Galbenusurile se freaca spuma cu 1 lingura zahar si apoi adaugam la el 50 ml ulei. Galbenusul se adauga treptat la albus amestecand incet de jos in sus sa nu se zdrobeasca. Faina o amestecam cu 100 gr ciocolata menaj razuita si cu 1/2 pli praf de copt si asa adaugam treptat la albusul amestecat cu galbenus, amestecand in continuare cu grija. Se pune hartie de copt sau folie de aluminiu unsa cu Rama si se toarna compozitia in forma de chec. Deasupra punem bucatele de ciocolata cu alune si dam totul la cuptor. Dupa ce a copt (facem proba scobitorii), il scoatem si il rasturnam pe un fund de lemn. Il lasam sa raceasca si intre timp pregatim o glazura din ciocolata de menaj cca 100 gr, se pune la foc cu 3 linguri de apa si se adauga 1 lingura de Rama, glazura astfel obtinuta se pune pe chec si se orneaza totul cu bombonele sau dupa gustul fiecaruia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

anca rama cafea instant
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2581 viz    0 com
1092 viz    0 com
1638 viz    0 com
1488 viz    0 com
1121 viz    0 com
6909 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1535 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013178 (s)