News Flash:

Chec cu ciocolata

17 Decembrie 2012
2937 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g faina
125 g unt sau margarina
200 g zahar
3 galbenusuri
125 ml lapte (1/2 cana)
100 g ciocolata amaruie
1 varf de cutit sare
2 plicuri zahar vanilat

Mod de preparare:

Ciocolata se da la frigider 10 minute, apoi se sfarama cu telul sau sucitorul. Se toarna zaharul peste jumatate dintr-un pachet de unt si se freaca spuma, cu mixerul. Se adauga pe rand: galbenusurile, laptele, faina, zaharul vanilat si un varf de cutit sare fina. Se unge tava (tavile) de chec cu unt sau margarina sau se tapeteaza cu hartie de copt. Se toarna jumatate - 3/4 din compozitia de chec, se presara ciocolata. Se toarna si restul de compozitie. Se baga tavile in cuptorul incalzit. Se lasa la foc potrivit (200 grade C ) pana cand se coace deasupra. Se incearca infigand o scobitoare - checul e facut daca scobitoarea iese uscata. Se lasa checul sa se raceasca un pic in tavi, apoi se scoate pe un fund de lemn.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt margarina zahar galbenusuri lapte ciocolata amaruie sare tavi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

8694 viz    0 com
2623 viz    0 com
1637 viz    0 com
1515 viz    0 com
2212 viz    0 com
3299 viz    0 com
42543 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1664 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032903 (s)