News Flash:

Chec cu ciocolata

24 Ianuarie 2012
21878 Vizualizari | 0 Comentarii
Chec cu ciocolata
Ingrediente:

6 oua
6 linguri de zahar
6 linguri de faina
3 linguri de cacao
o lingurita praf de copt
un varf de lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamaie
4 linguri de ulei
esenta de vanilie
coaja razuita de la o lamaie
cirese din dulceata pentru decor (optional)

Mod de preparare:

Ouale se separa, albusul se bate bine, apoi se adauga treptat cate o lingura de zahar. Batem continuu pana devine ca o bezea. Galbenusurile le amestecam cu uleiul, apoi turnam peste albusuri. In castronul unde am amestecat galbenusurile, turnam putin din compozitia de albus_galbenus, si amestecam cu cacao. In compozitie albus-galbenus, adaugam praful de copt si bicarbonatul, amestecam bine, apoi treptat punem cate o lingura de faina, amestecand usor.
Intr-o tava de chec, unsa cu ulei si tapetata cu faina, turnam compozitia, apoi punem si compozitia de cacao, amestecand-o usor cu miscari circulare. Se da la cuptor pana se rumeneste, si se poate incerca cu scobitoarea. Daca nu se ia nimic pe ea, e gata. 
Se lasa putin sa se raceasca in forma, apoi se scoate usor. Dupa ce sa racit complet, se pudreaza cu zahar vanilat si optional se decoreaza cu cirese.
Chec cu ciocolata pregatit de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua zahar faina cacao ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1130 viz    0 com
1932 viz    0 com
2332 viz    0 com
2250 viz    0 com
2416 viz    0 com
3299 viz    0 com
3308 viz    0 com
2313 viz    0 com
1579 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1993 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034106 (s)