News Flash:

Chec cu ciocolata

19 Februarie 2014
1252 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 oua
200 g zahar
250 g faina
100 ml ulei
100 ml lapte
100 g ciocolata cu menta
un varf de lingurita de scortisoara
1/2 pachet praf de copt
sirop de menta

Mod de preparare:

Mixam ouale cu zaharul pana obtinem o spuma deschisa la culoare. Adaugam faina si praful de copt. Turnam ciocolata topita pe bain marie si lasata putin la racit, uleiul si laptele,si mixam bine.
Tapetam o forma de chec cu unt  si turnam compozitia. Eu am mai pus deasupra cateva bucatele de piersica si para din compot, pe care le-am pudrat inainte cu putina faina.
O dam la cuptor, in prealabil incalzit......cam 30-40 min, in functie de cuptor. Se poate incerca cu un betisor, daca e uscat, e gata. Dupa ce sa racit, pudram cu zahar.

Chec cu ciocolata recomandat de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chec chec ciocolata sfaturi chec chec scortisoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4880 viz    0 com
3292 viz    0 com
3588 viz    0 com
3882 viz    0 com
2099 viz    0 com
2627 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1468 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022817 (s)