News Flash:

Chec cu cacao si banane

18 Ianuarie 2013
3635 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

175 grame faina
100 ml ulei
175 grame zahar
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
100 grame ciocolata neagra tocata
40 grame cacao
4 banane
3 albusuri
3 galbenusuri
50 ml lapte
 
Mod de preparare:
 
Incinge cuptorul la 170 de grade. Unge si se tapeteaza cu hartie de copt o forma de chec. Amesteca intr-un bol zaharul, faina, bicarbonatul, cantitatea de cacao si ciocolata.

Striveste bananele intr-un bol si adauga galbenusurile, uleiul si laptele. Adauga apoi treptat albusurile batute spuma. Adauga ingredientele umede peste faina si amesteca usor. Toarna toata compozitia in tava si da la cuptor pentru 70 de minute.
Checul cu banane si cacao se serveste cu crema de ciocolata si fructe.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina ulei zahar cacao banane albusuri galbenusuri lapte bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1696 viz    0 com
9206 viz    0 com
3020 viz    0 com
3028 viz    0 com
2054 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1834 (s) | 23 queries | Mysql time :0.035115 (s)