News Flash:

Chec cu branza si avocado

21 Martie 2016
1422 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g avocado copt
200 g ricotta
3 oua medii
250 gr zahar pudra
50 gr unt (topit)
70 ml de ulei de masline
200 gr faina de grau
1 varf de cutit de sare
1.5 lingurita praf de copt
80 gr de ciocolata neagra

Mod de preparare:

1. Amesteca pulpa de avocado cu branza ricotta si cu zahar. Omogenizeaza.
2. Amesteca ouale cu uleiul de masline si untul. Omogenizeaza.
3. Omogenizeaza apoi ambele compozitii.
4. Amesteca faina cu praful de copt, sarea si ciocolata maruntita.
5. Pune mixul de faina peste cel cu avocado. Omogenizeaza.
6. Tapeteaza o tava cu hartie de copt si pune compozitia in ea. Foloseste o tava de cozonac.
7. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 35-40 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

chec branza chec avocado reteta chec chec rapid
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1594 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023532 (s)