News Flash:

Chec cu branza

13 Martie 2014
1383 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g faina
180 g zahar brun
200 g branza philadelphia
40 g unt moale
3 oua
un plic zahar vanilat
un plic praf de copt
nutella
zahar praf

Mod de preparare:

Intai de toate, preincalzim cuptorul la 180 de grade. Pregatim forma de chec sau de care avem, unsa cu unt si faina. Daca nu, puteti folosi hartie de copt.
Zbatem ouale impreuna cu zaharul, pana cand compozitia e deschisa la culoare. Adaugam branza Philadelphia, untul topit, dar rece, zaharul vanilat si mixam bine ingredientele. Adaugam faina cernuta impreuna cu praful de copt, mixam pana se incorporeaza si acestea din urma, iar acum rasturnam 3/4 din compozitie in tava. Punem din loc in loc cate o lingurita de nutella, eu am pus putina, nu am vrut sa risc ca aceasta sa ajunga la fundul tavii si sa se lipeasca. Punem restul compozitiei, nivelam si bagam tava in cuptorul preincalzit timp de cca 25-30 de minute, faceti o proba cu scobitoarea dupa 25 de minute.
Lasam sa se raceasca, presaram zahar praf deasupra, taiem si servim.

Chec cu branza recomandat de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec branza retete chec retete branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2919 viz    0 com
2455 viz    0 com
2766 viz    0 com
2315 viz    0 com
1574 viz    0 com
1717 viz    0 com
998 viz    0 com
954 viz    0 com
2997 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1691 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028595 (s)