News Flash:

Chec cu bere si vanilie

26 Februarie 2013
4272 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr faina
250 ml bere neagra
150 gr cacao
100 gr unt
100 gr zahar brun
300 gr zahar fin
150 gr smantana
2 oua
1 lingurita extract de vanilie
2 lingurite bicarbonat de sodiu
sare
 
Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200 de grade si unge o tava cu putin unt. Amesteca untul cu berea intr-o cratita si lasa pe foc pana cand tot untul se topeste. Adauga cacao, zaharul brun si zaharul fin si amesteca. Ia de pe foc si lasa compozitia sa se raceasca la temperatura camerei. Intre timp amesteca smantana cu ouale si vanilia si toarna peste compozitia cu bere. Amesteca bine, pana cand toate ingredientele sunt incorporate.  Separat, combina faina, bicarbonatul si sarea si adauga treptat peste compozitia cu bere. Amesteca bine si toarna totul in tava de chec.
Da tava la cuptor pentru 50 - 60 de minute. Lasa apoi checul sa se raceasca la temperatura camerei. Checul cu ciocolata si bere neagra se serveste cu crema de branza.


sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina bere neagra cacao unt zahar brun zahar fin smantana oua sare tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1575 viz    0 com
2020 viz    0 com
4609 viz    0 com
1445 viz    0 com
4423 viz    0 com
2665 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1651 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025763 (s)