News Flash:

Chec cu banane si zmeura

25 Aprilie 2012
5823 Vizualizari | 0 Comentarii
Chec cu banane si zmeura
Ingrediente:

2 banane (facute piure)
100 g zmeura congelata
150 g unt moale
200 g zahar brun
2 oua
500 g faina
1 lingurita praf de copt
130 ml lapte

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 grade. Se unge o tava de chec. Cu un mixer se amesteca untul cu zaharul. Se adauga apoi pe rand ouale, bananele. Se adauga si faina si laptele si se amesteca bine. Se amesteca aluatul cu o lingura de lemn si se incorporeaza incet si fructele. Se pune aluatul in tava si se niveleaza suprafata. Se baga la cuptor timp de 50 de minute. Se lasa la racit 10 minute inainte de servire.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

banane zmeura unt zahar brun oua faina lapte mixer tava cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1765 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034135 (s)