News Flash:

Chec cu banane si cocos

2 Februarie 2012
5488 Vizualizari | 0 Comentarii
Chec cu cocos si banane
Ingrediente:

2 banane coapte zdrobite
2 oua
200 g iaurt de vanilie
300  g faina
1 lingurita praf de copt
1 lingurita scortisoara
2 linguri ulei de masline
100 g zahar
100 g fulgi de cocos

Mod de preparare:

Dupa ce incingem cuptorul la 180 grade si tapetam cu hartie de copt o tava de copt, batem ouale cu ulei si iaurt. In alt vas amestecam praful de copt cu faina, zaharul scortisoara si nuca de cocos. Facem o gropita in centru si punem acolo compozitia cu ou. Dupa ce amestecam bine, incorporam bananele, iar apoi punem aluatul in tava si nivelam suprafata. Dam tava la cuptor pentru 1 ora si 15 minute. Lasam sa se odihneasca in tava 5 minute. Se serveste rece.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

banane oua faina scortisoara zahar cuptorul tava aluatul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1869 (s) | 23 queries | Mysql time :0.036391 (s)