News Flash:

Chec cu alune si vanilie

21 Iunie 2012
1331 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceasca cu alune zdrobite
125 g unt topit
100 g zahar
300 g faina
1 lingurita praf de copt
1 mar dat prin razatoare
250 ml lapte
2 lingurite esenta de vanilie
1 lingurita scortisoara

Mod de preparare:

incingem cuptorul la 180 grade, ungem o tava si o tapetam cu hartie de copt. Topim untul intr-o craticioara si-l transferam intr-un bol. Adaugam zaharul, faina, ouale, merele, esenta, laptele, scortisoara si alunele. Amestecam bine aluatul si-l asezam in tava. Bagam la cuptor timp de 50 de minute. Taiem felii si servim cu ceai sau lapte.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

alune unt zahar faina mar lapte scortisoara tava bol cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2682 viz    0 com
4169 viz    0 com
2438 viz    0 com
1684 viz    0 com
1449 viz    0 com
4229 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1822 (s) | 34 queries | Mysql time :0.036118 (s)