News Flash:

Chec cu alune si fructe

24 Martie 2014
2527 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

225 faina
1 lingurita praf de copt
1 lingurita scortisoara amestecata cu nucsoara
4 oua
160 ml ulei de masline
80 ml glucoza alimentara
250 g stafide
200 g caise uscate tocate
90 g alune pisate

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 150 grade. Ungem o tava de cozonac si o tapetam cu hartie de copt. Intr-un bol amestecam faina, praful de copt si scortisoara. Intr-un bol separat se bat ouale cu ulei si glucoza alimentara. Amestecam faina cu ouale pana la omogenizare. Incorporam apoi stafidele, alunele si caisele. Punem compozitia in tava si nivelam suprafata. Bagam la cuptor timp de 1 ora si un sfert de minute. Lasam sa se raceasca timp de 30 de minute inainte de a-l scoate din tava. Se taie feliute subtiri si se serveste cu lapte.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chec chec fructe chec alune
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2830 viz    0 com
3201 viz    0 com
2080 viz    0 com
3493 viz    0 com
1681 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1513 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022874 (s)