News Flash:

Chec aperitiv umplut cu oua - Aperitiv deosebit pentru sarbatori

13 Decembrie 2016
7997 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

350 gr mazare
3-4 morcovi mai mici
2 dovlecei medii sau mai mici
120 ml lapte
6 oua
100 ml smantana de gatit
3 linguri amidon sau faina
sare
putina nucsoara
piper

Pentru umplutura:
3-4 oua

Mod de preparare:

1. Taie dovleceii in cubulete, apoi fierbe-i timp de 5 minute, in apa sarata.
2. Spala morcovii, apoi taie-i marunt si fierbe-i vreo 10 minute.
3. Fierbe cele 3-4 oua tari (e vorba de ouale pentru umplutura).
4. Amesteca dovleceii fierti cu mazarea si morcovii.
5. Mixeaza ouale cu nucsoara, sarea si piperul.
6. Dizolva amidonul in lapte.
7. Adauga smantana si laptele in compozitia cu oua. Omogenizeaza.
8. Unge cu putin unt o tava de chec.
9. Pune in ea legumele, potriveste ouale fierte (ca la drob), dupa care toarna mixul cu lapte.
10. Baga tava in cuptor, la bain-marie, pentru vreo 50 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

chec aperitiv chec umplut chec oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1796 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014971 (s)