News Flash:

Chec aperitiv cu verdeata

15 Iulie 2011
7423 Vizualizari | 0 Comentarii
Chec aperitiv cu verdeata
Ingrediente: 3-4 legaturi de ceapa verde 1 ardel rosu 4 oua 200 g cascaval 300 g sunca presata 4 lg faina 1 plic praf de copt 4 lg de ulei + 2 lg pt prajit ceapa 4 lg de iaurt sare piper Mod de preparare: Se curata si se spala ceapa si ardelul, apoi se taie ceapa verde, ardelul si se calesc putin in 2 lg de ulei. Se amesteca galbenusurile cu uleiul, iaurtul, cascavalul ras pe razatoarea mare, ceapa, ardelul, faina si praful de copt. Se pun sare si piper. Apoi se amesteca compozitia rezultata cu albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina si se da la cuptorul incins timp de aproximativ 35-40 de minute. Se taie felii dupa ce se raceste. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.proretete.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive almette cascaval urda mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2397 viz    0 com
4561 viz    0 com
996 viz    0 com
1009 viz    0 com
1026 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1676 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019081 (s)