News Flash:

Chec aperitiv cu sunca si telemea

25 Mai 2016
255132 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

7 oua
500 gr sunca presata
cca 200 gr faina alba (sau un pic mai multa)
putin marar
4 linguri de ulei
130 gr telemea
1.5 plic praf de copt
100 gr masline fara samburi, tocate
3 ardei grasi rosii

Mod de preparare:

1. Bate ouale spuma.
2. Adauga uleiul, apoi faina amesteca cu praf de copt. Omogenizeaza.
3. Pune ardeii tocati marunt, sunca maruntit, mararul tocat, telemeaua data pe razatoare si maslinele. Omogenizeaza.
4. Pune compozitia intr-o tava de cozonac, tapetata cu hartie de copt.
5. Baga tava in cuptorul incins la 160-170 de grade Celsius. Drobul e gata cand a prins o culoare rumena la suprafata, dar poti face si testul cu scobitoarea.

Chec aperitiv cu sunca si telemea

Chec aperitiv cu sunca si telemea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

chec aperitiv chec telemea chec sunca chec masline
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6554 viz    0 com
1676 viz    0 com
26514 viz    0 com
7068 viz    0 com
5074 viz    0 com
1613 viz    0 com

Comentarii (1)

Monica  | #1146
Buna ziua! In loc de telemea se poate pune branza feta sau cascaval? Multumesc!
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1418 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014836 (s)