News Flash:

Chec aperitiv cu sunca, masline si branza

9 Ianuarie 2017
13849 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g faina
150 ml vin alb
50 g cascaval afumat
4 oua
1/2 lingurita sare
1 lingurita praf de copt
150 g bacon
150 g branza de oaie rasa
1 ceapa mare
100 g masline negre
100 g masline verzi
100 ml ulei de masline
patrunjel proaspat tocat (optional)

Mod de preparare:

Checurile sarate ne scot din incurcatura de fiecare data cand suntem in lipsa de timp sau nu avem prea multa inspiratie pentru aperitive. Pot fi servite la mese festive, ca gustare intre mese, mic-dejun sau chiar si pachet pentru munca. Se fac rapid, usor si sunt atat de gustoase si versatile incat nu ne putem satura de ele prea curand. Cel de astazi este cu iz mediteranean, datorita maslinelor, branzei de oaie si uleiului de masline din compozitie.
 
Intr-un castron mare, combina vinul, uleiul, ouale batute si sarea. Separat, combina faina cu praful de copt si apoi adauga peste compozitia lichida.
Toaca ceapa marunt si caleste-o putin. Adauga peste bacon-ul si mai caleste cateva minute. Scurge amestecul ca sa nu strice aluatul mai tarziu.
Feliaza maslinele, toaca patrunjelul (daca vrei sa pui) si taie sunca. Adauga totul (inclusiv branza si cascavalul peste aluat). Toarna intr-o forma de chec si da la cuptorul preincalzit timp de 1 ora.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

chec aperitiv chec sunca chec branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1838 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013243 (s)