News Flash:

Chec aperitiv

25 Iulie 2011
1620 Vizualizari | 0 Comentarii
Chec aperitiv
Ingrediente: 200 g faina 6 oua 100 g masline negre fara samburi 400 g sunca 150 g telemea de oi 200 ml lapte 2 felii de gogosar murat 4 linguri de ulei 1 pliculet praf de copt 85 g cascaval piper sare Mod de preparare: Se taie sunca cubulete. Cascavalul se da pe razatoarea mare. Branza se faramiteaza bine cu furculita sau se da pe razatoarea mare. Intr-un castron se pune faina, se adauga peste pliculetul de praf de copt si se amesteca. Se sparg ouale intr-un castron incapator si se mixeaza bine, pana devin spuma. Se adauga laptele si branza faramitata si se mixeaza din nou, pana se omogenizeaza. Peste compozitia rezultata se cerne faina amestecata in prealabil cu praful de copt, si se amesteca apoi cu o spatula, pana la omogenizare. Peste compozitia rezultata se adauga sunca, maslinele, gogosarul murat, cascavalul, uleiul, piper si sare dupa gust. Cu ajutorul unei spatule se amesteca pentru omogenizare. Compozitia rezultata se toarna intr-o tava de chec tapetata, in prealabil cu hartie de copt. Se introduce tava in cuptorul preincalzit si se lasa checul la copt, la un foc mic spre mediu pana devine rumeniu. Inainte de a-l scoate din cuptor, se poate incerca cu scobitoarea. sursa articol: http://gourmandine.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete vegetariene saratele cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2083 viz    0 com
1008 viz    0 com
3365 viz    0 com
1331 viz    0 com
939 viz    0 com
1452 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1827 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019004 (s)