News Flash:

Chec aperitiv

29 Decembrie 2017
5351 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

  • 500 gr parizer de pui
  • 1 ardei gras rosu
  • ½ ardei gras verde
  • 13 fire ceapa verde
  • 2 triunghiuri branza topita
  • 5 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • fulgi ardei iute
  • ulei

Mod de preparare:

Parizerul l-am taiat cubulete si l-am calit in putin ulei, iar cand a fost gata l-am lasat la scurs si racit. In acelasi ulei am calit ardeii si ceapa verde tocate marunt, lasandu-le si pe acestea la scurs si racit. Folosind 2 boluri mari, am separat albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le-am amestecat cu ceapa, ardeii si parizerul calite si racite, branza topita, smantana, sarea si piperul. Am amestecat pana s-au omogenizat bine.

Albusurile le-am mixat spuma, apoi am adaugat faina in ploaie, amestecand usor ptr a nu se lasa. Peste amestecul de galbenusuri, am adaugat compozitia de albusuri, amestecand usor cu o spatula de jos in sus. Am uns cu ulei 2 tavite de chec (eu am folosit tavi de unica folosinta ptr ca a fost mai usor de transportat, acolo unde a avut loc masa), apoi am turnat compozitia si am dat-o la cuptorul preincalzit pentru 45 de minute, sau pana trece testul scobitorii.

Citeste si reteta de bruschete cu capsuni si branza de capra

Combina capsunile cu o lingura de otet balsamic, o lingurita de zahar brun, 2 linguri de busuioc, sare si piper intr-un bol. Lasa-le sa stea 30 minute. Feliile de paine trebuie puse la cuptor 15 minute pana devin crocante. Apoi trebuie doar sa le montezi: unge feliile de paine cu branza, pune capsunile si mai presara frunze de busuioc deasupra.

preluat de pe foodstory


sursa

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

chec aperitiv chec carne aperitiv carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1658 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013462 (s)