News Flash:

Champignons (sos de Champignon)

16 Mai 2011
1908 Vizualizari | 0 Comentarii
Champignons sos de Champignon
Ingrediente: o ceapa mijlocie alba o ceapa mijlocie rosie praz (nu neaparat) 1 lamaie 2 kilograme de champignons sare piper boia o cana apa fierbinte cu 2 linguri de Vegeta sau Maggi 500 grame smantana Mondamin-amidon pentru ingrosat sosuri 3-4 linguri 1 lingura Rama sau unt frunze de patrunjel (de preferinta proaspete) Mod de preparare: In margarina (sau unt) se calesc intai ceapa alba si rosie, taiate cat mai marunt, se adauga si praz (dupa gust). Cand sunt calite se adauga champignons taiate felii mai groase sau in sferturi, in functie cat sunt de mari. Si se adauga si sucul de la o lamaie (dupa gust), asa raman ciupercile albe. Se adauga si sarea, piper si boiaua, cana de apa cu vegeta (sau Maggisupe). Se lasa sa fiarba la foc mic (sa nu se prinda de oala) circa 20-25 minute. Se adauga smantana (sau Creme Fraiche), iar la urma din Mondamin cele 3-4 linguri, cat este necesar ca sosul sa se ingroase, dar nu prea tare ingrosat. La sfarsit se adauga frunze de patrunjel verde taiate marunt sau congelate (in functie de perioada anului).
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lamaie ciuperci brune smantana unt patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1645 viz    0 com
1871 viz    0 com
1353 viz    0 com
3717 viz    0 com
2287 viz    0 com
2302 viz    0 com
1174 viz    0 com
2931 viz    0 com
1425 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1564 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019848 (s)