News Flash:

Chakalaka - Reteta africana

13 Aprilie 2016
3560 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

400 gr rosii
1 conopida mijlocie
3 morcovi mijlocii
250 gr fasole boabe
1 ceapa
2 catei de usturoi
1 ardei gras, de preferat verde
3 ardei iuti
2 linguri curry
4 linguri ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare:

Pune fasolea intr-un vas cu apa si las-o peste noapte la inmuiat. A doua zi fierbe-o in apa cu sare timp de o ora. Scurge-o si trece-o pe sub un jet cu apa rece. Pune-o din nou la fiert impreuna cu rosiile.

Toaca ceapa, ardeii iuti si usturoiul marunt. Adauga-i intr-o cratita impreuna cu curry si uleiul de masline si caleste-i timp de cinci minute. Adauga putina apa apoi incorporeaza morcovul taiat rondele, ardeiul gras taiat fasii si buchetelele de conopida. Fierbe totul timp de 20 de minute.
Adauga totul peste fasolea fiarta si lasa totul sa clocotesca inca 10 minute. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Serveste chakalaka africana alaturi de o garnitura de orez.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

chakalaka reteta africana retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

688 viz    0 com
1871 viz    0 com
901 viz    0 com
540 viz    0 com
972 viz    0 com
1151 viz    0 com
2076 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019831 (s)