News Flash:

Chakalaka - Reteta africana

13 Aprilie 2016
3692 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 gr rosii
1 conopida mijlocie
3 morcovi mijlocii
250 gr fasole boabe
1 ceapa
2 catei de usturoi
1 ardei gras, de preferat verde
3 ardei iuti
2 linguri curry
4 linguri ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare:

Pune fasolea intr-un vas cu apa si las-o peste noapte la inmuiat. A doua zi fierbe-o in apa cu sare timp de o ora. Scurge-o si trece-o pe sub un jet cu apa rece. Pune-o din nou la fiert impreuna cu rosiile.

Toaca ceapa, ardeii iuti si usturoiul marunt. Adauga-i intr-o cratita impreuna cu curry si uleiul de masline si caleste-i timp de cinci minute. Adauga putina apa apoi incorporeaza morcovul taiat rondele, ardeiul gras taiat fasii si buchetelele de conopida. Fierbe totul timp de 20 de minute.
Adauga totul peste fasolea fiarta si lasa totul sa clocotesca inca 10 minute. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Serveste chakalaka africana alaturi de o garnitura de orez.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chakalaka reteta africana retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

748 viz    0 com
1937 viz    0 com
1031 viz    0 com
583 viz    0 com
1035 viz    0 com
1234 viz    0 com
2133 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019037 (s)