News Flash:

Chai Mitinita

11 Mai 2011
1095 Vizualizari | 0 Comentarii
Chai Mitinita
Ingrediente: 2 cani apa 1 plic ceai negru de calitate bucatele de scortisoara 2 cuisoare 1 steluta de anason lapte miere sau zahar Mod de preparare: Se pune apa in ceainic si se adauga scortisoara, cuisoarele si anasonul. Cand incepe sa fiarba apa se stinge focul si se adauga plicul de ceai. Se lasa 3 minute, dupa care se toarna in cani. Se serveste cu lapte si miere sau zahar.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

whisky stafide ceai negru lapte vin alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1041 viz    0 com
1166 viz    0 com
1083 viz    0 com
1132 viz    0 com
1243 viz    0 com
1254 viz    0 com
1596 viz    0 com
1151 viz    0 com
3858 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1752 (s) | 34 queries | Mysql time :0.050452 (s)