News Flash:

Chai Mitinita

11 Mai 2011
988 Vizualizari | 0 Comentarii
Chai Mitinita
Ingrediente: 2 cani apa 1 plic ceai negru de calitate bucatele de scortisoara 2 cuisoare 1 steluta de anason lapte miere sau zahar Mod de preparare: Se pune apa in ceainic si se adauga scortisoara, cuisoarele si anasonul. Cand incepe sa fiarba apa se stinge focul si se adauga plicul de ceai. Se lasa 3 minute, dupa care se toarna in cani. Se serveste cu lapte si miere sau zahar.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

whisky stafide ceai negru lapte vin alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

960 viz    0 com
1019 viz    0 com
1007 viz    0 com
1053 viz    0 com
1153 viz    0 com
1077 viz    0 com
1472 viz    0 com
1027 viz    0 com
3338 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1534 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013076 (s)