News Flash:

Chai Mitinita

11 Mai 2011
1068 Vizualizari | 0 Comentarii
Chai Mitinita
Ingrediente: 2 cani apa 1 plic ceai negru de calitate bucatele de scortisoara 2 cuisoare 1 steluta de anason lapte miere sau zahar Mod de preparare: Se pune apa in ceainic si se adauga scortisoara, cuisoarele si anasonul. Cand incepe sa fiarba apa se stinge focul si se adauga plicul de ceai. Se lasa 3 minute, dupa care se toarna in cani. Se serveste cu lapte si miere sau zahar.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

whisky stafide ceai negru lapte vin alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1006 viz    0 com
1127 viz    0 com
1056 viz    0 com
1111 viz    0 com
1209 viz    0 com
1170 viz    0 com
1540 viz    0 com
1118 viz    0 com
3700 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1541 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019006 (s)