News Flash:

Chai Mitinita

11 Mai 2011
1018 Vizualizari | 0 Comentarii
Chai Mitinita
Ingrediente: 2 cani apa 1 plic ceai negru de calitate bucatele de scortisoara 2 cuisoare 1 steluta de anason lapte miere sau zahar Mod de preparare: Se pune apa in ceainic si se adauga scortisoara, cuisoarele si anasonul. Cand incepe sa fiarba apa se stinge focul si se adauga plicul de ceai. Se lasa 3 minute, dupa care se toarna in cani. Se serveste cu lapte si miere sau zahar.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

whisky stafide ceai negru lapte vin alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

981 viz    0 com
1066 viz    0 com
1034 viz    0 com
1082 viz    0 com
1177 viz    0 com
1131 viz    0 com
1505 viz    0 com
1074 viz    0 com
3516 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1452 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014066 (s)