News Flash:

Chai Masala cu lapte de cocos

7 Martie 2014
963 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 bucatica ghimbir proaspat si curatat (cca 1 cm)
1/2 pastaie de vanilie
5 cuisoare
1 baton scortisoara
3-4 pastai cardamom verde
1/2 nucsoara
1/2 lingurita boabe piper negru
1/2 steluta anason
1 pliculet ceai negru (eu am avut un plic de ceai negru Summer Bouquet de la Greenfield)
1 ceasca lapte de cocos
miere, dupa gust

Mod de preparare:

Condimentele se aseaza intr-o tigaie mica fara grasime si se prajesc pana cand incep sa-si degaje mirosul. Se lasa la racit, dupa care se  macina mare cu ajutorul unei rasnite/ tocator electric. Se pune laptele pe foc si se infierbanta.
Separat, se pune la fiert apa si cand incepe sa fiarba se adauga condimentul macinat. Se da focul la mic si se fierbe 10 minute.Se lasa deoparte, dupa care se strecoara.

Se adauga plicul de ceai negru si se infuzeaza 5 minute in apa fierbinte. Intr-un ceainic/recipient de sticla termorezistenta se combina ceaiul negru cu laptele condimentat. Se toarna in cesti si se serveste fierbinte, cu miere.

Chai Masala cu lapte de cocos recomandat de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chai masala retete cocktail
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

871 viz    0 com
878 viz    0 com
945 viz    0 com
1147 viz    0 com
3084 viz    0 com
2373 viz    0 com
1367 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1518 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014325 (s)