News Flash:

Chai Cazac

11 Mai 2011
1017 Vizualizari | 0 Comentarii
Chai Cazac
Ingrediente: 2 cani apa 2 linguri de ceai negru sau 1 plic de ceai negru de calitate 2 pastai de cardamon, crapate 1/2 lingurite seminte de fenicul 1 cana lapte zahar sau miere Mod de preparare: Se pune apa la fiert intr-un ceainic cu cardamonul si semintele de fenicul. Se lasa sa dea vreo doua clocote, se stinge focul, se introduce plicul de ceai in ceainic si se lasa vreo trei minute. Se adauga ceaiul si se mai tine doua minute. Se indulceste cu zahar sau miere.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bauturi whisky ciuperci albe lapte vin alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1006 viz    0 com
1052 viz    0 com
1152 viz    0 com
1077 viz    0 com
1472 viz    0 com
1027 viz    0 com
3331 viz    0 com
1000 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1622 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013049 (s)