News Flash:

Ceviche - reteta peruviana

24 Aprilie 2013
2818 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr file peste alb - cod/pastrav/biban
sare
2 lime
1 ardei iute
1 ceapa rosie
coriandru proaspat, pentru decor

Mod de preparare:

Pentru aceasta reteta pestele se foloseste crud, asa ca este bine sa o pregatesti foarte aproape de momentul mesei pentru a evita alterarea. Spala pestele si taie-l cubulete mici. Ceapa se taie rondele, iar ardeiul iute curatat de seminte se taie marunt. Se amesteca toate ingredientele de mai sus intr-un bol si se adauga o lingura de sare. Stoarce cele 2 lime si toarna tot sucul in bol, astfel incat sa acopere complet pestele.
Acopera bolul si lasa mancarea la frigider timp de o ora si jumatate inainte de masa. Serveste ceviche ca fel principal sau aperitiv, alaturi de cartofi, avocado sau porumb fiert.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lime ceapa rosie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023521 (s)