News Flash:

Cereale cu migdale, scortisoara si cirese

27 Martie 2013
1563 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cani de cereale indulcite de ovaz
1/2 ligurita scortisoara
1/2 cana nuci si migdale feliate
2 linguri de unt topit
1 cana de cirese deshidratate
cateva stafide aurii
un praf de sare

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul si foloseste o tava de 38x25 cm pentru a turna amestecul de cereale si migdale. Intr-un bol mai mic, combina untul topit, scortisoara si sarea, apoi toarna siropul peste cerealele din tava, astfel incat sa se formeze un strat uniform. Lasa la cuptor 20 de minute, pana cand se coc migdalele, apoi asaza tava la racit pe un gratar din fier, circa o jumatate de ora.
Ultimul pas este sa presari ciresele uscate si stafidele, apoi sa acoperi etans preparatul si sa il lasi la temperatura camerei sa se intareasca.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

scortisoara nuci migdale feliate unt topit cirese deshidratate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1762 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026934 (s)