News Flash:

Cereale cu miere

10 Februarie 2014
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g fulgi de cereale neindulcite: ovaz, grau, secara
2 linguri sirop de catina
2-3 linguri miere
50 g fructe deshidratate (merisoare, goji, stafide, catina)

Mod de preparare:


Intr-un bol se aseaza fulgii de cereale. Se adauga siropul de catina. Se amesteca bine de tot fulgii d cereale cu siropul, astfel incat acestia sa fie aromatizati intr-un procent cat mai mare ( aceasta operatiune se face cel mai bine folosind mainile). Se adauga fructele uscate si se amesteca/
Se adauga mierea si se amesteca din nou toata compozitia cu mainile. Compozitia finala trebuie sa fie lipicioasa. Cu mainile umede se formeaza bulgarasi de cereale si se aseaza pe platou. Se dau la rece pana in momentul servirii.

Cereale cu miere recomandate de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cereale miere retete cereale retete miere retete dulciuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1521 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022634 (s)